Jenny Elbertsen

© Rob Voss

Contactgegevens

Telefoon: 06 16 55 00 61

E-mail: j.elbertsen@apeldoorn.nl


Ik ben moeder van twee jongens en opgegroeid op Hoog Buurlo, als dochter van een schaapherder. Vanaf mijn 17e werk ik in de zorg. Op mijn werk, maar ook als inwoner viel me op dat mensen soms weinig invloed hebben op wat zij belangrijk vinden.


Ik wil daar verandering in brengen! Groot geworden in de Zorg, is aanpakken mij niet vreemd. Ik ben een doorzetter die uitdagingen in de Raad niet uit de weg gaat en denkt in oplossingen. Ik vind ook dat er meer moet worden stilgestaan bij de impact van regelgeving. Regels moeten een doel hebben, oplossingen moeten dingen oplossen. De vraag “wat wil ik hiermee bereiken”, “waarom” en “wat lost het op” wordt vaak te weinig gesteld. Als manager die in de Zorg vaak omkwam in regelgeving, stel ik deze vraag altijd wel!


Hetzelfde geldt voor ons belastinggeld. Ik vind dat gemeenschapsgeld niet vanzelfsprekend verhoogd en geïnd moet kunnen worden. Geld uitgeven dat niet van jou is, zou niet makkelijk horen te zijn. Ik ben een volksvertegenwoordiger die, opgeleid volgens de nieuwe missie en visie van de VVD, een nieuw en fris geluid wil laten horen.


Niet alleen wil ik mensen bij elkaar brengen, maar ik heb bewezen dat ik ook mensen richting en sturing kan geven. Niet alleen op mijn werk maar ook binnen de VVD. Ik durf besluiten te nemen en kan knopen doorhakken. Deze kwaliteiten hebben er ook voor gezorgd dat de VVD mij geschikt vond als Tweede Kamerkandidaat voor de afgelopen landelijke verkiezingen.

Wil je een meer prominente plaats voor de VVD in onze Gemeente?

Ik wil dit samen met jou doen en kan het ook niet zonder jou.