Tim Kamphuis

© Rob Voss

Contactgegevens

Telefoon: 06 51 53 79 74

E-mail: t.kamphuis@apeldoorn.nl


Wie ben ik?

Mijn naam is Tim Kamphuis, 29 jaar en sinds mijn 20e woonachtig in het mooie Apeldoorn. Ik woon samen met Milou aan de Pinksterbloem in Apeldoorn, een mooie groene buurt, aan het Mheenpark, met verrassende hoekjes en heerlijk rustig! Ik ben een verbinder, ga graag met mensen in gesprek en vindt het interessant om samen met anderen het beste te bereiken voor Apeldoorn. Daarnaast ben ik daadkrachtig, een besluit nemen is soms nodig en schept duidelijkheid. Ik sta voor duidelijkheid, openheid en eerlijkheid.


Wat doe ik?

Ik ben raadslid en vice-fractievoorzitter van de mooiste partij in de gemeenteraad van Apeldoorn. Daarnaast ben ik teamchef bij de Nationale Politie, in de bedrijfsvoering van de politie. En ik ben voorzitter van mijn korfbalvereniging in Vaassen. Ik doe veel, maar krijg daar veel energie van. Daarnaast houden Milou en ik van reizen, lekker eten en van Schiermonnikoog. Mijn droom is, ooit een tweede huisje op Schier.


Wat wil ik?

Een veilig, zorgzaam, levendig en goed bereikbaar Apeldoorn.


Waar sta ik voor?

Levendigheid en leefbaarheid gaan wat mij betreft hand in hand. Iedereen moet zich thuis voelen in Apeldoorn, maar bovenal ook veilig. Daar horen niet alleen onze eigen inwoners bij, maar ook nieuwe inwoners, en ook onze toeristen. Veilige vakantieparken, veilige evenementen, leefbare dorpen en wijken met voldoende voorzieningen voor iedereen als men dat nodig heeft. Daarnaast goede en voldoende wegen, maken en houden Apeldoorn daarbij ook leefbaar. Kortom een leefbaar en levendig Apeldoorn, daar sta ik voor.


Wat zijn 'mijn wijken'?

Uiteraard ben ik raadslid voor de hele gemeente Apeldoorn, maar ik heb een aantal extra wijken als aandachtsgebied:

  • Centrum
  • Welgelegen
  • De Parken
  • Brink en Orden