Mooi jubileum voor Omnisport!

Omnisport is alweer 10 jaar hét centrum van sportminnend Nederland voor atletiek, volleybal en wielrennen! Met meerdere EK’s en WK’s en internationale topwedstrijden staat Omnisportjaar in, jaar uit op de internationale sportkalender. Dat is mooi voor Apeldoorn en mooi voor haar inwoners die dichtbij van deze topsport kunnen genieten. De VVD feliciteert daarmee Omnisport en Apeldoorn!

De VVD heeft zich altijd hard gemaakt voor de ontwikkeling van Omnisport, omdat de VVD (top)sport goed vindt passen bij Apeldoorn en de Apeldoornse sportclubs, die met de faciliteiten van Omnisport hun sport naar een hoger niveau brengen. Dit geeft een enorme boost aan de breedtesport in Apeldoorn. En natuurlijk is dit niet voor niks: zo’n sportfaciliteit onderhouden kost geld, moeite en inzet. Daarover heeft de afgelopen jaren genoeg de krant gestaan!

Voor de VVD hebben deze inspanningen hun vruchten afgeworpen, want Apeldoorn heeft met Omnisport een pracht sportlocatie, waar de Apeldoorners en onze gasten nog jarenlang van kunnen genieten.