Jenny Elbertsen

Ik geloof in een andere overheid. Een overheid die zaken regelt waar mensen dat zelf niet kunnen en hen verder vooral in de gelegenheid stelt initiatieven te ontplooien.”

Mijn naam is Jenny Elbertsen. Ik woon met veel plezier in Apeldoorn met mijn partner en mijn jongste zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag puzzelritten met mijn oldtimers en wandel in de omgeving.

Begonnen als instellingshulp ben ik aardig wat jaartjes als medewerker in de psychiatrie, gehandicapten- en jeugdzorg verder. Nog altijd vind ik de mensen en de sector indrukwekkend en betekenisvol. Mijn huidige baan is locatiemanager in de jeugdzorg.

Ik zit voor de VVD in de raad omdat ik geloof in een andere overheid. Een overheid die zaken regelt die mensen niet zelf kunnen regelen en hen verder vooral in de gelegenheid stelt initiatieven te ontplooien. Er zijn veel mooie initiatieven in Apeldoorn en de dorpen. Er gebeurt veel en ja... Soms hebben anderen daar last van en moet dat worden afgewogen.

Samen zijn we Apeldoorn. Inwoners, ondernemers, vele organisaties en de overheid zorgen er samen voor dat Apeldoorn, de dorpen en de wijken, groen, ruim, leuk, veilig en stabiel blijven. 3Beter luisteren, in gesprek en dat herkenbaar vertegenwoordigen in het politiek debat. Dat is waar ik voor sta en hoe ik mijn raadslidmaatschap in wil vullen.

Mijn portefeuille de komende vier jaar zijn werk en inkomen, minima, inwonersparticipatie & duurzaamheid. Maar natuurlijk ben ik raadslid voor alle problemen waar Apeldoorners tegen aanlopen.

Dus laat van je horen!