Marcel Hassink

Gelukkig in Apeldoorn, daar werken we met z’n allen aan. 

 

Beste Apeldoorners,

 

Mijn naam is Marcel Hassink. Ik kom oorspronkelijk uit Warnsveld, ben getrouwd en samen hebben we twee volwassen kinderen. Na een lange tijd in het buitenland zijn we in 2019 in Apeldoorn komen wonen. Hier wonen we in de wijk Welgelegen met veel plezier aan het kanaal. Ik werk al jaren in de financiële sector en momenteel bij een grote vermogensbeheerder met een vestiging in Apeldoorn. Naast mijn werk ben ik imker, loop ik hard en fiets graag lange afstanden. 

 

Sinds 2021 ben ik fractievertegenwoordiger met in mijn portefeuille Economie en financiën, bouwen en wonen, energietransitie en de ‘verbonden partijen’ zoals Circulus, Tribuut, en de GGD. Daarnaast ben ik lid van de audit commissie, de rekenkamer commissie en de werkgroep energietransitie. 

 

Sinds mijn buitenland ervaring heb ik gezien hoe goed het in Nederland is georganiseerd. Wonen, wegen, veiligheid, natuur en economie, alles is goed geregeld. Dat betekent niet dat er geen uitdagingen liggen. Er zijn meer woningen nodig, het verkeer loopt vaak vast en op straat willen we ons veilig blijven voelen. Daarvoor zet ik mij in. Daarnaast wil ik graag een overheid die betrouwbaar is. Zegt wat ze doet en daarna doet wat ze zegt. Dat betekent ook geen onnodige regels en betutteling, voorzichtig met geld omgaan en daardoor lage belastingen. 

 

Als inwoner wil ik ook graag een bruisende stad met ruimte voor mooie evenementen, klein en groot, en met sport en cultuur voor iedereen. Een ondernemersklimaat dat goede en nieuwe banen biedt en goed is aangesloten op de opleidingen in Apeldoorn. Een energie transitie die ambitieus is, maar waar ook iedereen aan mee kan doen. En tenslotte een natuur die vrij toegankelijk is en blijft voor iedereen. 

 

Ik zet me in voor Apeldoorn. Wil je wat kwijt of heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met mij opnemen via m.hassink@apeldoorn.nl.

 

Met liberale groet,

Marcel Hassink