Johanne Arink

Beste Apeldoorners,

 

Mijn naam is Johanne Arink en ik woon gelukkig in Apeldoorn sinds 2008. De reden om naar Apeldoorn te verhuizen is een veelgenoemde: de prachtige groene omgeving, mét de voorzieningen van een grote stad. Een gemeente waar mensen graag wonen, werken en recreëren: daar draag ik graag een steentje aan bij. 

 

Ik ben opgegroeid in een omgeving waar veel over maatschappij en politiek werd gepraat, en ook actief aan politiek werd gedaan. Niet raar dus dat ik politicologie heb gestudeerd, maar na mijn afstuderen ben ik op heel andere terreinen aan het werk gegaan. 

 

Omdat ik meedoen en meepraten belangrijk vind, ben ik een paar geleden lid geworden van de VVD en ben ik actief geweest als bestuurslid van het lokale netwerk Apeldoorn/Brummen. Recent kreeg ik de kans om fractievertegenwoordiger te worden. Een uitdagende manier om me in te zetten voor onze prachtige woonplaats. 

 

Wil je ook meedoen en meepraten over Apeldoorn? Er is zo veel mogelijk! Word lid van een politieke partij (liefst van de VVD natuurlijk :)), of volg een cursus "Politiek Actief" bij de gemeente Apeldoorn. Of nog makkelijker: neem contact op met één van ons. We horen of lezen graag uw vraag of mening.

 

Johanne Arink

johanne.arink@apeldoorn.nl