Mouwen opstropen met mooie lijst van vernieuwing en ervaring

De lijst ademt een goede balans tussen vernieuwing en ervaring; Een daadkrachtig team dat staat voor luisteren, mouwen opstropen en problemen aanpakken. “We gaan samen voor de Apeldoornse inwoner. Met een groot team kunnen we veel bereiken: Gewoon. Doen!”

VVD Apeldoorn stelde tijdens de Algemene Ledenvergadering haar kieslijst en het verkiezingsprogramma* vast.

De lijst - met 25 kandidaten - ademt een goede balans tussen vernieuwing en ervaring; Een daadkrachtig team dat staat voor luisteren, mouwen opstropen en problemen aanpakken. “We gaan samen voor de Apeldoornse inwoner. Met een groot team kunnen we veel bereiken: Gewoon. Doen!”Na de eerder gekozen lijsttrekker Jenny Elbertsen, kreeg huidig fractievertegenwoordiger Tim Kamphuis de tweede plek. Nieuwkomers in de top 10 van de kieslijst zijn Stefani Hilferink, Tamara Kipp, Lilian Haak, Max van Oort en Frederik van Doorn. De ervaren raadsleden en een fractievertegenwoordiger op de lijst zijn Roel van Swam, Gert-Jan Walgemoed en Pamela Wiering.

Bekende oud politici

Ook in de rest van de lijst is de combinatie tussen oud en nieuw goed aanwezig. Veel bekende oud politici blijven zich inzetten voor de Apeldoornse politiek. Lijstduwers Erica Schmahl en Sytse Wiering, prominenten in de Apeldoornse politiek, sluiten de lijst af. Bekijk hier de volledige kieslijst >

Even voorstellen ...

De eerste 12 kandidaten stellen zich verderop met een persoonlijk profiel aan je voor.

Lees hier het verkiezingsprogramma In en rondom Apeldoorn, waar je thuis bent

DONEER NU!

De campagne kan van start. Help ons VVD Apeldoorn groot te maken. Doneer dan nu! Je bijdrage komt rechtstreeks terecht bij je netwerk Apeldoorn-Brummen.


Onze hashtags

#GR18VVDAdoorn
#Gewoon.Doen!