Blog van de vicefractievoorzitter | Een nieuwe fractie

We zijn begonnen! Het coalitieakkoord is gepresenteerd, onze nieuwe fractie is compleet en ik heb er zin in om met dit team de komende vier jaar voor Apeldoorn aan de slag te gaan. Een mooie mix van ervaring en vernieuwing, van jong en iets minder jong en van vrouwen en mannen. Een ideale basis om met elkaar goed samen te werken. We gaan ervoor!

De eerste fractiedag hebben we al gehad met elkaar om te kijken naar ons liberaal kompas voor de komende vier jaar. Daar hebben we een mooie basis voor gelegd op deze eerste fractiedag. Dat heeft ons allemaal veel energie gegeven en mij veel vertrouwen in het team. De komende tijd staat in het teken van elkaar beter leren kennen, zowel individueel als in het team. Verder zal de komende tijd gebruikt worden om te leren en te ontdekken. Naast uiteraard het politieke werk, wat altijd doorgaat.

Trots ben ik op de nieuwe fractie, samen met de andere partijen ligt er een gaaf bestuursakkoord om Apeldoorn nog mooier te maken en om ambitie uit te spreken voor de toekomst! Trots ben ik op de kennis en vaardigheden die onze fractie nu bezit. Jenny; als onze fractievoorzitter, met haar kennis, enthousiasme en netwerk weet ze mensen te verbinden en het juiste VVD-verhaal op een gepaste manier naar buiten te brengen. Roel; onze techneut en wandelende encyclopedie en mister 'duurzaamheid', hij weet echt ongelofelijk veel en daarmee dwingt hij heel veel respect af. Stefani, met haar ervaring in het bedrijfsleven en nu in het publieke domein, en haar grote netwerk; neemt ze veel kennis en input mee vanuit Apeldoorn, daar hebben we veel aan in de fractie! Ze heeft de juiste voelsprieten om precies te weten wat er speelt. Tamara, met haar kennis op het gebied van innovatie, veiligheid en haar enthousiasme; met daarbij een uitstekend landelijk netwerk, fijn dat ook zij onderdeel is van dit mooie team. Lilian, een vrouw die kracht uitstraalt en weet wat ze wil. Lilian brengt structuur, is punctueel en gefocust op wat er moet gebeuren en wat we willen bereiken; een super aanvulling voor onze fractie. Dit aangevuld met onze fractievertegenwoordigers Max en Bart, Max met zijn kennis op het gebied van financiĆ«n en zijn ervaring uit het publieke domein en Bart met zijn kennis en interesse op mobiliteit en ruimtelijke ordening. En last but not least, onze fractieassistent Pamela; zij houdt ons scherp, zorgt ervoor dat we als team goed kunnen functioneren en onze afspraken nakomen. Een onmisbare schakel in dit team! 


Kortom een ideaal team, wat de komende vier jaar voor u aan de slag gaat! Ik heb er zin in!


Tim Kamphuis